четвер, 25 лютого 2010 13:20

Ван Дамм прилетів до України знімати фільм (ФОТО)

Уночі 25 лютого до Києва знову прилетів голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм. За три тижні він розпочне зйомки свого нового бойовика "Башта". Роботу планує завершити в травні, аби встигнути презентувати стрічку на Канському фестивалі.

"Зараз планую випити гарячої кави й зануритись у ароматну ванну з піною, - розповів актор, виходячи з аеропорту Бориспіль. - А завтра піду шукати колоритні місця для зйомок і зручну квартиру для себе. Купувати я її не збираюсь. У вас в Україні дуже дорога нерухомість. Я орендую її на кілька місяців, бо не люблю жити в готелях".

"Ми спробуємо по максимуму долучити Україну до цього фільму, - зауважив столичний бізнесмен Олександр Онищенко.

Мільйонер зустрів актора на власному джипі. Розповів, що товаришують разом більше 10 років.

"Ван Дам - прекрасна людина з гарним почуттям гумору. Вивчив фразу "Здравствуйте, меня зовут Ваня" і тепер так і представляється, коли я його з кимсь знайомлю. Він навіть СМС-ки почав таким ім"ям підписувати", - зазначив він.

Онищенко каже, у фільмі "Башта" гратимуть українські актори. Знімальна група теж буде з України. Ван Дам планує зіграти в картині головну роль і стати режисером.

Сценарій до фільму писали американці, але грати будуть українські актори. Кастинги проводитиме Ван Дам особисто. Українськими також будуть гримери, оператори, апаратура й кіностудія.

Ван Дам заявив, що це буде його останній фільм про бойові мистецтва.

"Тоді поїду битися на рингу з олімпійським чемпіоном із боксу Сомлуком Камсінгом і зніму про це реаліті-шоу", - додав актор.

Востаннє Ван Дам був у Києві в листопаді минулого року на фестивалі "Молодість". Представляв свою автобіографічну картину "ЖКВД" і шукав спонсорів для стрічки "Башта". Кажуть, підтримати актора зголосилися бізнесмен Олександр Онищенко й чоловік співачки Камалії, британський бізнесмен пакистанського походження Мохаммад Захур. Планується, що бюджет фільму не перевищуватиме кількох мільйонів доларів.

Фото: Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Ван Дамм прилетів до України знімати фільм (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути