пʼятниця, 19 червня 2009 10:51

Вуді Аллен "поклав око" на Карлу Бруні

Вуді Аллен "поклав око" на Карлу Бруні
Американський режисер Вуді Аллен, відомий любов"ю до ефектних актрис, хотів би зняти в кіно першу леді Франції Карлу Бруні-Саркозі. "Упевнений, вона буде прекрасна, - заявив Аллен в інтерв"ю радіостанції RTL. - У неї є харизма, вона вже грала, і тому знайома публіці".

Прославлений комік відзначив, що міг би використати колишню топ-модель "багатьма способами", проте конкретних пропозицій поки не має. "Але я неодмінно поговорю з нею про це і запитаю, чи зацікавлена вона", - вказав Аллен.

Карла Бруні, яка після того, як залишила модельний бізнес, зайнялась співом, а минулого року вийшла заміж за президента Франції, вже з"являлась на великому екрані. У 1994 році вона зіграла саму себе у фільмі Роберта Олтмена "Висока мода". У цій картині знялися багато топ-моделей, кутюр"є і знаменитостей: наприклад, співачка Бйорк та ілюзіоніст Девід Коперфілд. У 1995-му - у фільмі "Розхриставшись".

Карла Бруні навіть після заміжжя не кинула співи. Влітку 2008 року вона випустила альбом "Неначе нічого не було", який незабаром вийшов на перше місце з продажів на музичному ринку Франції. Від концертів перша леді практично відмовилася, проте у вересні 2008 року вона виступила в британському телешоу з групою Metallica та Полом Маккартні.

З чуток, наступні свої три картини Вуді Аллен збирається знімати в Європі. Наступного року він працюватиме у Франції, стверджує радіо RTL. У березні повідомлялось, що Аллен домовився знімати в новому фільмі, що не має поки навіть робочої назви, австралійську кинодіву Ніколь Кідман, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Вуді Аллен "поклав око" на Карлу Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути