Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 15:52

Світлана Медведєва модничає, а Карла Бруні співає (ФОТО)

Традиційно роль дружин перших осіб країни зводиться до занять добродійністю і до того, щоб підкреслювати достоїнства чоловіка - зазвичай на це йде весь їхній вільний час, і вони не можуть дозволити собі займатися улюбленою справою. Проте дружини деяких глав держав все-таки умудряються займатися й особистим хобі.

Нещодавно у продаж надійшов третій сольний альбом Карли Бруні-Саркозі. Випуск диска був пов"язаний з великим ажіотажем - не кожна перша леді співає, та ще і альбоми записує. Сама ж колишня модель упевнена, що президентські дружини, як і будь-які інші, не повинні відмовлятися від свого способу життя, коли виходять заміж за главу держави.

Наприклад, Лорін Харпер, дружина прем"єр-міністра Канади, свій вільний час приділяє фото - за освітою вона журналіст і фотограф, а також виготовленню прикрас і кішкам. Дуже любить їздити на мотоциклі.

Дружина президента РФ Світлана Медведєва любить добре одягатися, виходити в світ і планує протегувати моді. Вона завжди ідеально виглядає і слідкує за модою. Тобто, можливо, скоро з"явиться нова ікона стилю. Але поки рано робити висновки і неможливо передбачити, чи буде вона одягатися, як Евіта Перон, Жаклін Кенеді та леді Діана.

Перша леді Грузії Сандра Руловс грає на фортепіано і флейті, захоплюється живописом. Досконало володіє, окрім голландського, грузинською та її мегрельським діалектом, англійською, німецькою, французькою, російською мовами.

За словами колишнього першого секретаря ЦК ВЛКСМ Віктора Міроненка Раїса Горбачова, дружина першого і останнього президента СРСР, дуже любила книги, театр і класичну музику.

Крім того, володіла літературними здібностями, про що свідчить її книга "Я знаю..." і незавершений рукопис "Про що болить серце".

Дружина першого президента Росії Бориса Єльцина одного разу розповіла про своє захоплення - комп"ютерні "стрілялки". За даними ЗМІ, до ігор "Дум" і "Квейк" Наїну Йосипівну привчив її онук Борис. Після смерті чоловіка Наїна Єльцина почала займатися йогою.

Лора Буш, перша леді США, за освітою бібліотекар. Вона багато читає - в середньому одну книгу на тиждень. Серед своїх улюблених книг Буш назвала романи про Гарі Поттера. Також вона любить читати "страшилки перед сном".

Окрім цього Лора Буш любить старий рок-н-рол. Якось вона зізналася, що на її власному плеєрі записано "дуже багато старих пісень", а цю підбірку зробила для неї краща подруга, з якою вона виросла разом у Мідленді (штат Техас).

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Світлана Медведєва модничає, а Карла Бруні співає (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути