пʼятниця, 22 травня 2009 17:29

Саркозі показав свої інтимні стосунки з Бруні (ВІДЕО)

Саркозі показав свої інтимні стосунки з Бруні (ВІДЕО)
Президент Франції Ніколя Саркозі виклав в соціальній мережі Facebook два своїх відео з дружиною Карлою Бруні, зроблених в неофіційній обстановці.

Перший ролик був знятий в будинку президентського подружжя в Єлисейському палаці. Там колишня манекенниця Бруні розмовляла з читачками популярного французького журналу Femme Actuelle. Відео мало успіх, приблизно за добу його переглянули близько ста тисяч людей.

У першому ролику Карла Бруні розповідає про свого чоловіка співбесідницям - її захоплює незвичайна енергія і ритм життя чоловіка. Потім в кімнаті з"являється сам Саркозі. Він розслаблено вітає гостей, не соромлячись, цілує дружину в губи і сідає на підлокітник крісла поряд з нею. Покидаючи кімнату, французький лідер говорить жінкам, що у нього запланована зустріч з прем"єром Іраку. Бруні говорить: "Чудово! Успіху, солодкий ("шушу")". Це "шушу" з вуст першої леді Франції вельми потішило французькі ЗМІ.

Другий ролик менш інтригує, на ньому Бруні та Саркозі знайомлять глядачів зі своїми собаками, яких звуть Клара і Дамблдор і розповідають, що третього собаку Тумі вони залишили вдома.

Ці неформальні ролики були викладені в Мережу, щоб пожвавити особистий простір Саркозі на Facebook. Його профілю на одній з найпопулярніших соціальних мереж вже близько дев"яти місяців, але досі він був досить нудний і мало чим відрізнявся від офіційного президентського сайту. Крім того, президент освіжив свою сторінку фотографією без краватки. У профілю Саркозі в Facebook вже майже більше 96 тисяч прихильників.

 

За матеріалами Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Саркозі показав свої інтимні стосунки з Бруні (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути