вівторок, 20 березня 2007 14:34

Восьмикласник порізав молодшу ученицю на Львівщині

На Львівщині восьмикласник порізав ножем ногу молодшій учениці. Зробив це в класі, коли вся школа була на лінійці. Інцидент стався в селі Черниця Миколаївського району Львівської області.

Учні чергували, тому на збори не ходили. Між хлопцем і шестикласницею зав"язалася суперечка. Він погрозив дівчинці ножем, провівши їм біля грудей. Потерпіла розповіла, що вона злякалася і намагалась вибити ніж ногою, в результаті чого має два поранення.

– Дитячі витівки, але ці дитячі витівки призвели до того, що є ознаки статті 122 – спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Хлопцю 14 років, і по цій статті наступає кримінальна відповідальність за заподіяне, – говорить Орест Мілімчук, начальник Миколаївського районного відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх.

Хлопчика, який покалічив школярку, буде притягнено до відповідальності. Ступінь його провини встановить суд. Дівчину прооперували, медики запевняють, що через кілька тижнів нога заживе. Учасники інциденту від коментарів відмовляються. Однокласники, втім, розповідають: вони дуже хвилюються через те, що трапилося, передає ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Восьмикласник порізав молодшу ученицю на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути