пʼятниця, 29 жовтня 2010 09:49

Водій пред'явив даішникам пісюн замість прав (ВІДЕО)

Водій пред'явив даішникам пісюн замість прав (ВІДЕО)

28 жовтня районний суд містечка Літин на Вінниччині заарештував на дві доби жителя Київщини. Той замість документів на автомобіль показав інспекторам ДПС свої геніталії.

Правоохоронці біля села Дяківці Літинського району зупинили "ВАЗ-21099". Водій автомобіля порушив правила дорожнього руху. Міліціонери склали на нього протокол.

"З'ясувалося, за кермом сидів не власник "дев'ятки". Він знаходився поряд, в салоні. Чоловік вирішив, що дії інспекторів неправильні. Почав сильно лаятися. Після чого приспустив штани, і пред'явив свій дітородний орган. Нестриманого чоловіка доставили до районного відділу міліції. Склали протокол за статтею 185 КУпАП – злісна непокора працівникам міліції і, як наслідок, перебування під вартою в КПЗ", - розповів Володимир Мотичко з Державтоінспекції Вінниччини.

Інспектори зафіксували інцидент на відео.

"Усі конфліктні ситуації, які траплятимуться на дорозі під час несення служби, відтепер знімаються працівниками ДАІ на відео. Таке рішення прийняло керівництво Департаменту, на думку якого це допоможе об'єктивно, не на словах, оцінити ситуацію на автошляхах. І, як би це оптимістично не виглядало, але можливо цей спосіб допоможе декому усвідомити важливість поваги до закону і правоохоронців, а ще побачити себе з боку. "Кращих" водіїв обов'язково покажуть і по телевізору і в мережі інтернет", - зазначив Мотичко.

Цього ж дня правоохоронці Літина зняли на відео неадекватну поведінку ще одного порушника.

"Водій "БМВ-520" рухався зі швидкістю 119 км за годину. Перевищення швидкості інспекторами було зафіксовано спецприладом "Беркут", про що й було складено адміністративний протокол. Проте водій, громадянин Республіки Молдова, ніяк з цим не міг погодитися. Не захотів він і свідків слухати, мовляв до одного місця йому вся та доказова база. Камеру, на яку відбувалася зйомка, пообіцяв розбити. Довелося "красномовця" доставити до Літинського районного суду, де вся доказова база була прийнята до уваги і, навіть, зухвалість водія. Герой отримав штраф по максимуму, як і передбачає стаття 122 ч. 3 КУпАП – 680 гривень за перевищення швидкості більше як на 50 кілометрів", - додав Мотичко.

Нагадаємо, у серпні в мережі інтернет з'явився запис, як прапорщик Державтоінспекції тицяє дулю водієві "рено". Цей жест було зафіксовано на відео мобільного телефону і його виклали на сайті "You Tube" під назвою "Інспектор Дулін".

На запису видно, як водій наполягає пред'явити документи двом інспекторам ДАІ. Водночас ті відмовилися показувати посвідчення.

Після недовгої полеміки, прапорщик показав водієві непристойний жест та пішов. Під відео надпис, запис здійснювався в місті Гайсин на Вінниччині. Інспектори - працівники ДАІ Немирівського району.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Водій пред'явив даішникам пісюн замість прав (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути