субота, 22 грудня 2007 16:17

Внук Єлизавети II отримав ім"я

Молодший син королеви Великобританії Єлизавети Другої граф Уессекський Едвард і його дружина Софія вирішили назвати свого новонародженого сина Джеймсом.

Повне ім"я наймолодшого члена британської королівської родини, що з"явився на світ в понеділок, звучить як Джеймс Александр Філіп Тео Маунтбаттен-Віндзор.

Перед тим, як вибрати ім"я для сина, батьки хлопчика радилися з його бабусею-королевою, і з дідусем - батьком Софії. Обидва вибором імені залишилися задоволені. Раніше принц Едвард і його дружина заявили, що не поспішатимуть з вибором імені для сина, оскільки хочуть "краще дізнатися характер хлопчика". Для своєї старшої дочки Луїзи, що з"явилася на світ в 2003 році, пара підбирала ім"я майже два тижні. Джеймс і Александр - улюблені імена Едварда і Софії.

За опублікованими на цьому тижні даними Бюро національної статистики Великобританії, ім"я Джеймс входить в десятку найпопулярніших імен британських хлопчиків за підсумками 2007 року.

Ім"я Філіп новонароджений отримав на честь діда по батьківській лінії - герцога Единбурзького. Ім"я Тео хлопчик успадкував від прапрадіда по материнській лінії.

Джеймс з"явився на світ 17 грудня в державній лікарні в графстві Саррей. Батько був присутній при пологах сина. Дитина 43-річного Едварда і 42-річної Софії стала восьмим внуком королеви Великобританії і її чоловіка герцога Единбурзького Філіпа. Тепер у них чотири внуки і чотири внучки, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Внук Єлизавети II отримав ім"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути