середа, 11 вересня 2019 16:14

Владислава Варченка паралізувало після ДТП – мати благає про допомогу

Автор: Фото надане Наталією Варченко
  Владислава Варченка рік тому збив мікроавтобус
Владислава Варченка рік тому збив мікроавтобус

16- річного Владислава Варченка село Ятранівка Уманського району на Черкащині рік тому паралізувало. Внаслідок ДТП він отримав перелом шийного відділу і закриту черепно-мозкову травму. Переніс операцію, встановили протез. Лікарі дають надію, що буде ходити. На черговий курс реабілітації потрібно близько 31 тис.грн.

"Аварія сталася 10 листопада. Влад тільки поступив до технікуму на механіка. Їхав центральною вулицею на мотоциклі. Із бокової раптово виїхав мікроавтобус і протаранив сина.

Влад 2 тижні був у реанімації обласної дитячої лікарні. Переніс операцію зі встановлення шийного імплантату. Грошима допоміг народний депутат Антон Яценко.

Ми пройшли реабілітацію в різних центрах. Зараз перебуваємо в Харкові. Син почав відчувати ноги і спину. Головний лікар Лариса Кравець каже, що стане на ноги. Після перерви знову сюди приїдемо. Нас записали на лютий. Місячний курс коштує близько 31 тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софії Шиловій на обстеження рідкісного захворювання потрібно 12 тисяч євро

Я виховую Влада сама. Із чоловіком розлучені. Він на лікування сина нічим не допомагає, платить лише аліменти. Під час реабілітації ми маємо жити на квартирі. Це плюс ще 10 тисяч гривень. Водій мікроавтобуса спочатку дав нам 20 тисяч гривень. Він із сусіднього села. Більше навіть не цікавиться станом дитини.

Щоразу прошу допомоги у людей. Пишу в соцмеражах. Гроші давали брат, друзі, куми, знайомі, хто стільки міг. Відгукувалися благодійні фонди. На наступний курс реабілітації вже зараз маю шукати гроші. Звертаюся знову до небайдужих людей. Прошу допомогти моєму єдиному сину встати на ноги і жити нормальним життям. Буду вдячна за будь-яку допомогу", - розповідає Gazeta.ua мати Наталія Варченко.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку: 4149 4390 0507 6876 (Варченко Наталія Володимирівна).

Зараз ви читаєте новину «Владислава Варченка паралізувало після ДТП – мати благає про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути