середа, 18 лютого 2009 15:44

Власник компанії City Capital Group, Офер Керзнер, став членом Європейського Товариства з Нерухомості

 
Офер Керзнер, засновник однієї з найуспішніших девелоперських компаній в Україні - City Capital Group, став членом Європейського Товариства з Нерухомості (ERES). ERES - це некомерційна організація, створена в 1994 році з метою об"єднання дослідників і фахівців Європи у сфері нерухомості.

Членство в ERES - поважаному міжнародному об"єднанні професійних девелоперів і представників наукових кіл, пов"язаних з нерухомістю, дасть додаткові переваги для клієнтів компанії. Само по собі воно вже є підтвердженням стабільності і надійності високої якості послуг, які компанія надає на українському ринку.

City Capital Group була створена Офером Керзнером в 2007 році для консолідації всіх девелоперських проектів бізнесмена. Проте працювати на українському ринку Офер почав ще 12 років тому. За період він показав себе не тільки як успішний підприємець, але і як надійний партнер і новатор, який прагне утілювати кращі світові напрацювання у сфері нерухомості.

Компанія займається девелопментом, будівництвом, управлінням і продажами успішних і унікальних об"єктів нерухомості в Україні. Активи компанії в основному розміщуються в Києві і Київському регіоні.

Основні з об"єктів - Торговий комплекс на лівому березі, Бізнес парк на лівому березі в Києві, SPA і конференц-центр на Бориспільській трасі, Ексклюзивне котеджне містечко на березі Дніпра, 5-зірковий готель і житловий комплекс в центрі Києва, Житловий комплекс PARK AVENUE в Голосіївському районі м. Києва, проект поряд з Голосіївським Парком, Логістичний комплекс AIRPORT CITY, Офісний центр на Подолі та ін.

"Це дійсно важливо для нас, продовжувати бути кращою девелоперською компанією, яка використовує передовий світовий досвід та інновації для повного задоволення потреб клієнтів, забезпечуючи чудовий п"ятизірковий сервіс", - говорить засновник City Capital Group, Офер Керзнер.

Зараз ви читаєте новину «Власник компанії City Capital Group, Офер Керзнер, став членом Європейського Товариства з Нерухомості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути