вівторок, 02 вересня 2008 12:40

Влада Парижа вирішили економити електрику в Ейфелевій вежі

Влада Парижа ухвалила рішення про економію електроенергії в Ейфелевій вежі - починаючи з 22 вересня її нічне освітлення зменшиться в два рази. Про це повідомили агентству ЕФЕ працівники вежі, передає "Фінмаркет".

Ейфелева вежа освітлює протягом десяти хвилин на початку кожної години до двох годин десяти хвилин ночі. З 22 вересня вона освітлюватиме тільки протягом п"яти хвилин. У результаті щорічний час освітлення вежі зменшиться з 400 до 200 годин. Крім того, 22 вересня 20 тисяч ламп, встановлених для освітлення вежі, припинять світитися блакитним кольором, що символізує головування Франції в ЄС. Після цього лампи знов випромінюватимуть золотий колір, як відбувалося, починаючи з 2000 року.

В рамках реалізації нової екологічної програми буде вжито й інших заходів. Наприклад, планується в майбутньому перейти на використання енергії тільки з поновлюваних джерел та встановити сонячні панелі на дахах ресторанів для забезпечення Ейфелевої вежі електрикою.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Влада Парижа вирішили економити електрику в Ейфелевій вежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути