Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2019 14:11

"Віталіку стає все гірше. Часу в нас обмаль", – мати благає врятувати маленького сина

Автор: Фото надане Світланою Хільченко
  У 3-річного Віталіка на фоні печінкової недостатності розвинувся фіброз. Нині хлопчику необхідна пересадка печінки.
У 3-річного Віталіка на фоні печінкової недостатності розвинувся фіброз. Нині хлопчику необхідна пересадка печінки.

Віталій Хільченко, 3 роки, зі Сміли на Черкащині потребує термінової операції. У хлопчика виявили атрезію жовчовивідних шляхів. Він переніс операцію зі вживлення штучних жовчних протоків. На трансплантацію печінки потрібно зібрати близько 80 тис євро.

"Діагноз Віталіку поставили в три місяці. До півроку провели операцію за Касаї – вживили штучні жовчні протоки. Цього нам вистачило на три роки. Восени в синочка почалися ускладнення. Після обстеження виявили печінкову недостатність. Почався фіброз.

У січні лікарі зробили висновок – трансплантації не уникнути. Таку операцію роблять лише за кордоном. Але не всі клініки беруться. Нас погодилася прийняти Бельгія. Чекають на 7 квітня. Донором для Віталіка буде його хрещена мати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошти на операцію зібрала, а на дорогу та реабілітацію не вистачає - сирота Оля Хижнякова просить допомоги у небайдужих

Вартість операції й реабілітації становить 134 745 євро. Завдяки волонтерам і благодійникам нам вдалося зібрати понад 55 тисяч. Решту суми треба зібрати до кінця місяця.

Ми зараз перебуваємо на підтримуючій терапії у Львові. Віталіку стає все гірше. Часу в нас обмаль. 7 квітня маємо бути в Бельгії. Тому звертаємося до небайдужих людей. Без них зібрати таку суму нереально. Просимо допомогти врятувати життя нашому синочку", – розповіла Gazeta.ua мати Світлана Хільченко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4991 2097 3803 (Хільченко Світлана Василівна), її контакти: 0 (97) 117 64 54.

Зараз ви читаєте новину «"Віталіку стає все гірше. Часу в нас обмаль", – мати благає врятувати маленького сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути