неділя, 03 березня 2013 13:06

Виставу про Pussy Riot перервала міграційна служба Росії

Виставу про Pussy Riot перервала міграційна служба Росії
Міло Рау. Фото: twitter.com/galerist

Інтерактивна вистава "Московські процеси", що йде в Сахаровському центрі, був перерваний співробітниками федеральної міграційної служби під час частини, де розповідалося про судовий процес над Pussy Riot.

Як повідомив "Ехо Москви" його директор Сахаровської центру Сергій Лукашевський, співробітники ФМС перевіряли документи у співробітників театру, в тому числі і у режисера спектаклю швейцарця Міло Рау.

Журналіст Михайло Калузький в Facebook зазначив, що у Рау тримісячна робоча віза. Присутній на виставі галерист Марат Гельман розмістив на Twitter фото Рау, повідомивши, що після перевірки того відпустили.

Вистава "Московські процеси" є театралізованої реконструкцією резонансних судових слухань останніх років, які пов'язані з релігією. Три дні поспіль - з 1 по 3 березня - в Сахаровському центрі були показані три частини: "Обережно, релігія!", "Заборонене мистецтво" і "Pussy Riot".

За даними "Lenta.ru", на виставі про Pussy Riot виступали Катерина Самуцевіч, Анатолій Осмоловський, Олексій Бєляєв-Гінтовт, Давид Рифф, Дмитро Ентео і Олена Волкова. Звинувачення представляли Максим Шевченко і Максим Крупський, а захист - Катерина Дьоготь і Ганна Ставицька.

Зараз ви читаєте новину «Виставу про Pussy Riot перервала міграційна служба Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути