четвер, 02 червня 2011 10:40

Випускники починають проходити тести ЗНО

Випускники починають проходити тести ЗНО

В Україні випускники у четвер, 2 червня починають проходити тести Зовнішнього незалежного оцінювання. Об 11:00 більше 200 тисяч випускників будуть відповідати на тестові питання з української мови та літератури.

Як запевнили у центрі оцінювання якості освіти, запитання тестів відповідають шкільній програмі і особливих несподіванок не буде, пишуть Подробности.

У той же час, за словами фахівців, завдання з математики може здивувати задачками на логічне мислення. Втім, якщо учні старанно вивчали шкільну програму, вони мають усі шанси успішно пройти тестування.

Зовнішнє незалежне тестування з української мови та літератури проходитиме протягом двох сесій - 2 і 3 червня. Тестування з інших предметів буде проходити в один день.

Зокрема, тести з іноземних мов (англійська, німецька, французька, іспанська) пройдуть 6 червня, математика - 8 червня, російська мова - 10 червня, біологія - 14 червня, історія України - 16 червня, фізика - 20 червня, географія - 22 червня, хімія - 24 червня.

Як повідомляє портал Освіта.ua, обробка бланків відповідей і визначення результатів тестів учасників зовнішнього тестування буде здійснюватися з 3 червня по 1 липня. Перевірка тестових завдань із розгорнутою відповіддю (українська мова та література, іноземні мови, російська мова) пройде з 6 по 17 червня.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання кожного учасника буде здійснюватися в період з 20 червня по 5 липня.

Апеляційні заяви від учасників тестування, які не задоволені результатами, будуть розглядатися в період з 20 червня по 20 липня.

Додаткова сесія тестування для учасників, які не змогли взяти участь в основній сесії тестування з поважних причин, пройде з 27 червня по 6 липня.

Слід зазначити, що перш ніж йти на іспити, потрібно ретельно перевірити всі необхідні документи. З собою потрібно взяти сертифікат, паспорт, запрошення - пропуск. Крім того: писати тести можна тільки чорними чорнилами. З собою дозволено принести і пляшку води, але тільки прозору.

Прийти на тестування потрібно о 10:45, адже тих, хто запізниться, у класи не пустять.

Зараз ви читаєте новину «Випускники починають проходити тести ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути