понеділок, 26 січня 2009 13:56

Викрадач машин влаштував під Києвом перестрілку (ФОТО)
6

В аеропорту "Бориспіль" житель Луганська під приводом купівлі заволодів автомобілем "Мазда 3", яку житель Києва виставив на продаж через Інтернет. В результаті розслідування стало відомо, що на розміщене оголошення відгукнувся житель Луганська, який запропонував продавцеві зустрітися з ним в аеропорту "Бориспіль", оскільки луганчанин, нібито, прямував до Москви.

Під час огляду автомобіля покупець попросив його власника зупинитися і включити аварійну сигналізацію. Як тільки це було зроблено, луганчанин дістав пістолет для відстрілу гумових куль і майже впритул зробив постріл у голову водія.


Під час боротьби в салоні машини його власник зумів дістати такий же свій пістолет і впритул п"ять разів вистрілити в пасажира. Після чого він вийшов з машини, щоб покликати на допомогу, втім "покупець" пересів за кермо і рушив з місця.

Як відзначили в обласній міліції, недалеко від Борисполя злочинець не справився з керуванням і злетів з дороги, після чого авто кілька разів перекинулося. У результаті події викрадач отримав численні важкі травми. Тепер обидва, і власник автомобіля, і викрадач знаходяться в одному реанімаційному відділенні Бориспільської райлікарні. Порушена кримінальна справа (незаконне заволодіння транспортним засобом).

За метеріалом Кияни, Magnolia-TV.com

Зараз ви читаєте новину «Викрадач машин влаштував під Києвом перестрілку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути