середа, 13 червня 2007 14:01

Від вибуху нової бомби солдати ставатимуть геями

 
Представники американського Пентагону підтвердили, що в 90-і роки у військового відомства були плани створити гей-бомбу, але від них потім відмовилися.

Раніше громадська організація The Sunshine Project, яка займається контролем витрат і діяльності військових, виявила дивний проект по створенню гормонної бомби, яка б перетворювала солдатов супротивника на гомосексуалістів, зацікавленіших в сексі один з одним, чим в бойових діях, повідомляє Post Chronicle.
 
Користуючись законом про свободу інформації, Едварду Хаммонду з The Sunshine Project вдалося отримати копію проекту, який планувалося організувати в лабораторії ВВС в Дейтоні (штат Огайо). На дослідження лабораторія просила 7,5 мільйонів доларів.
 
"Передбачалося знайти хімічну речовину, при вдиханні або попаданні на шкіру якої, солдати ставали б геями, - з"ясував Хаммонд. - Лабораторія пропонувала розробити бомбу, що містить цю речовину, щоб зломити військові частини супротивника, бо солдатів починало б непереборно вабити один до одного".
 
Представник Пентагону в інтерв"ю телекомпанії KPIX-TV в Сан-Франциско, що входить до групи CBS, підтвердив що така пропозиція дійсно мала місце в 1994 році.

"Міністерство оборони серйозно займається пошуком, дослідженням і розробкою нелетальних видів зброї для підтримки наших військовослужбовців", - заявив представник Пентагону, додав, що ідею гей-бомби швидко відкинули. www.faktnews.ru
Зараз ви читаєте новину «Від вибуху нової бомби солдати ставатимуть геями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути