пʼятниця, 22 лютого 2008 13:31

Від вибуху бомби у Таїланді постраждали три особи

 Три людини постраждали від вибуху бомби в університеті Радждабхат у провінції Яла у Таїланді, пише місцева газети The Nation.

За відомостями газети, бомба вибухнула близько 10 ранку за місцевим часом біля факультету науки і сільського господарства. За інформацією видання Xinhua вибух стався усередині будівлі факультету науки і технологій.

The Nation пише, що від вибуху постраждали два співробітники університету, а Xinhua повідомляє про двох поранених студентів і одного співробітника. Всі потерпілі доставлені у госпіталь в Ялі.

Ректор університету заявив пресі, що поліція поки не встановила організаторів вибуху. Проте він вважає, що бомбу висадили ісламістські повстанці , що борються за незалежність південних провінцій Таїланду.

За останній час рівень насильства у трьох мусульманських провінціях на півдні Таїланду різко зріс. З 2004 року в провінціях Наратхиват, Паттані і Яла загинули понад 2,8 тисячі осіб, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху бомби у Таїланді постраждали три особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути