пʼятниця, 02 квітня 2010 14:44

Від вибухів в московському метро загинула ще одна особа

Від вибухів в московському метро загинула ще одна особа

У лікарні помер ще один потерпілий від теракту в московському метро, повідомляє "РИА Новости" з посиланням на представника Мінздоровсоцрозвитку РФ. 51-річний пацієнт був госпіталізований в Першу міську лікарню.

Таким чином, число жертв вибухів на "Луб"янці" і "Парку культури", які сталися 29 березня, збільшилося до 40 осіб. Майже 90 поранених зараз знаходяться в московських лікарнях.

Декількома годинами раніше "Інтерфакс" повідомляв про 85 потерпілих і про те, що троє з них перебувають у вкрай важкому стані, 12 - у важкому, 29 - у стані середньої важкості, та 41 - у задовільному.

14 постраждалих виписані і перебувають на амбулаторному лікуванні. Крім них, амбулаторну медичну допомогу отримали ще 29 осіб.

Вибухи на двох станціях Сокольніческї лінії московського метро сталися у ранковий час пік з інтервалом в 40 хвилин. На місці були знайдені трупи двох терористок-смертниць, які привели вибухові пристрої в дію в той момент, коли поїзди стояли на станціях

Відповідальність за теракт взяв на себе лідер чеченських бойовиків Доку Умаров.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Від вибухів в московському метро загинула ще одна особа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути