неділя, 04 серпня 2019 20:00

Від середи заробітки зростуть – астролог дала прогноз на тиждень

Від середи заробітки зростуть – астролог дала прогноз на тиждень
Не бійтеся перепон у понеділок. Вони відсіюватимуть найслабших. Фото: clutch.ua

Тиждень з 5 по 11 серпня підходить для активних і цілеспрямованих. Якщо хочете щось мати, проявляйте ініціативу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Бажаєте стати відомим, демонструйте свої здібності, - говорить астролог. - Сором'язливі залишаться в останньому вагоні. Не чекайте кращої нагоди, аби боротися за місце під сонцем. Дійте тут і тепер. Не бійтеся перепон у понеділок. Вони відсіюватимуть найслабших. Від середи робота піде краще, а заробітки зростуть".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Заручіться підтримкою тих, хто має вплив на інших. Іти на співбесіду і розсилати резюме краще у п'ятницю. Результат вам сподобається. Заробітки зростатимуть поступово. Про надмірні витрати скоро пошкодуєте.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Напруження на роботі зростає. Доведеться затримувати допізна. Скоро темп життя стане повільнішим. А поки працюйте з повною віддачею. Надмірна скупість дорого коштуватиме.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Якщо перестанете лінуватися, збільшите фінансовий потік до власної кишені. Продемонструйте коханим свої почуття. Бережіть очі. Добрий час для візиту до офтальмолога і підбору окулярів.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вистачатиме грошей на забаганки. Порадуйте себе покупками. Стаєте вимогливими до партнерів. Годі їх контролювати. Довіряйте. Силові тренування перенесіть на кінець місяця.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Використовуйте найменші можливості для просування себе і тих, хто вам дорогий. Обережніше з грошима. Вигідні на перший погляд операції обернуться збитками. Бережіть горло.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Радьтеся і довіряйте тим, хто хоче вам допомогти. Зараз це неабияк знадобиться. Не давайте хабарів. Досягти бажаного у такий спосіб не зможете, але власному авторитету нашкодите.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гренландії фіксують рекордне танення льодовиків

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Заробіток буде стабільно низьким. Не допускайте фінансового ризику. Присвятіть більше часу старшим родичам. Про допомогу попросять батьки. Носіть із собі ліки від мігрені.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Бережіть стосунки з людьми, які уміють дякувати і цінують дружбу. Вам буде на кого покластися. Розраховуйте на кошти, які є в гаманці. Не плануйте нічого не гроші, які мають надійти. Виплати затримуватимуться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це гарний час для навчання. Цікаві освітні пропозиції надійдуть з інших міст. Якщо начальство хоче відправити когось на курси, погоджуйтеся і не пошкодуєте. Здобудете нові навики. За підвищенням кваліфікації прийде кар'єрне зростання.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Бережіть від пошкодження власне майно. Не залишайте без нагляду смартфони і ноутбуки. Не час пропонувати руку і серце. Ви демонструватимете не найкращі риси свого характеру. Кохані можуть відмовити.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не плануйте серйозних змін у житті. Вони будуть недоречними. Стабільність вам подобатиметься. Робіть усе для того, щоб заробляти більше. Вдасться закріпитися на новому місці роботи.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Тиждень нагадуватиме свято. Насолодіться цим сповна. Залишайтеся активними і гучніше заявляйте про себе. Не час шукати нову роботу. Нічого достойного не запропонують. Не відмовляйтеся від матеріальної підтримки близьких. Уникайте відвертості зі співбесідниками.

Липень у Києві став найхолоднішим за останні 19 років.

Зараз ви читаєте новину «Від середи заробітки зростуть – астролог дала прогноз на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути