четвер, 14 червня 2007 20:26

Вхід на концерт Елтона Джона буде безкоштовним, але не вільним (схема)

 
Організатори припускають, що концерт Елтона Джона, який відбудеться 16 червня на Майдані Незалежності, наживо побачать 300-400 тисяч людей. Щоби полегшити пересічному глядачеві доступ до творчості Елтона Джона на Майдані та Хрещатику встановлять великі екрани.

У реальності вхід на концерт буде хоч і безкоштовним, але не таким уже вільним, як це можна було б припустити, судячи з коментарів організаторів.

На Майдані буде обгороджено кілька VIP-зон - кожна розрахована на 221 особу. Серед високих гостей чекають Віктора Ющенка з сім`єю, Віктора Януковича, Олександра Мороза, Віталія Кличка та інших.

А також п`ять фан-зон, розрахованих на 500-100 "стоячих" місць кожна, – для преси і богеми, співаків, модельєрів, дизайнерів та ін. Потрапити до цієї "філії раю на землі" можна буде тільки за спеціальними запрошеннями.


Особливі умови поставлені представникам ЗМІ:

Зона роботи телеоператорів і фотожурналістів на концерті обмежена фан-зоною 5, прохід для них буде відкритий з 18.30 до 19.30. Прохід, як зазначено в розісланому організаторами листі, "буде ускладнений необхідністю пройти контроль безпеки Службою Держохорони. Переконливо просимо вас не спізнюватися".

І це ще не все. "Теле- і фотожурналісти мають право виконувати фото і відеозйомку тільки під час перших трьох пісень концерту. Щоб уникнути інцидентів із співробітниками служби безпеки, просимо вас після закінчення третьої пісні негайно відключити і зачохлити до кінця концерту всі фото- і відеокамери". Натомість "...ви зможете одержати фото і відеозйомку, яка робитиметься в VIP-зоні і фан-зонах 1 і 2 теле- і фотокамерами забезпечення ТБ-марафону та прямої трансляції (фотографії і синхрони відомих людей + фото і відеоряд)". Телекомпанії можуть одержати дозвіл і взяти безпосередньо з супутника Нового каналу телесигнал трансляції перших двох пісень концерту.

Глядачі, які не мають спеціальних запрошень, "неорганізовано" займатимуть місця на Майдані і Хрещатику.

Для виступу співака до Києва привезуть три персональні роялі відомого виконавця.

Натомість кияни не побачать шоу, розробленого відомим фотографом і близьким другом музиканта Девідом ла Шапелем. Це добродійний концерт, а не запланований тур. І, ймовірно, на думку артиста, надувні муляжі танучого морозива, злітаючі у небо будівлі Емпайр-Стейт-Білдинг і великі декорації не зовсім відповідають антиСНІДівській тематиці, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вхід на концерт Елтона Джона буде безкоштовним, але не вільним (схема)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути