пʼятниця, 01 лютого 2008 12:38

Ведуча "1+1" Алла Мазур - вагітна

Одна з найвідоміших телеведучих каналу "1+1" найближчим часом стане мамою. Йдеться про 42-річну Аллу Мазур. Не дивлячись на те, що вона за родом своєї діяльності вимушена вести публічний спосіб життя, про особисте Мазур не розповідала ніколи.

За 11 років телевізійної кар"єри її жодного разу не бачили з чоловіком навіть близькі. Тому новина про те, що Мазур знаходиться на п"ятому місяці вагітності, здавалася фантастикою навіть близьким друзям. Ведуча від коментарів утримується.

- Алла поки дійсно ніяк не коментує цю ситуацію, - сказали у прес-службі "1+1". - Можливо, ми б теж про це не дізналися, але днями вона зібрала всю команду і повідомила радісну звістку.

Кілька років тому  ведуча перевезла в столицю своїх батьків, узяла кредит на квартиру.

У одному зі своїх торішніх інтерв"ю зірка блакитного екрану навіть признавалася, що в її особистих планах - тільки діти. І уточнила, що, якщо буде можливість, з"являться і дівчинка, і хлопчик.

Ще Мазур тоді розповідала, що не розміром гаманця, а особистою порядністю здатний підкорити її серце справжній чоловік.

"Не можу сказати, що моє особисте життя страждає через роботу, але на неї залишається не так багато часу, як хотілося б. Я закохувалася в різних чоловіків, але у мене дуже завищені вимоги до обранців. Пам"ятаю, розповіла в одному інтерв"ю про те, що чекаю пропозиції, так чоловік, з яким ми у той час просто спілкувалися, мені її зробив,  хоча я чекала цього від іншого", пише газета "Нова".

Зараз ви читаєте новину «Ведуча "1+1" Алла Мазур - вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути