вівторок, 14 серпня 2007 09:54

Вдова екс-президента Грузії оголосила голодовку

Вдова першого президента Грузії Манана Арчвадзе-Гамсахурдія у понеділок, 13 серпня, почала акцію безстрокової голодовки у приміщенні мерії Тбілісі.
"Я протестую проти всього, що відбувається у Грузії. Згідно указам законного уряду Грузії початку 90-х років, заборонено продавати державне майно. Сьогоднішнє незаконне керівництво, так само як і незаконне керівництво Шеварднадзе продовжує політику розбазарювання народного майна. Я протестую проти цього", - заявила Арчвадзе-Гамсахурдія. Вдова екс-президента Грузії відзначає, що не згодна з політикою влади і заперечує проти транзитної функції країни. Раніше, за рішенням столичного муніципалітету, на земельній ділянці по сусідству з фамільним будинком сім"ї Гамсахурдія - Колхурі кошки (Колхідська башта) - почалося будівництво нового житлового корпусу.

Вдова заявляє, що це може завдати збитку будинку. "Я сидітиму перед мерією, і продовжуватиму акцію голодовки доти,  поки не припиниться все це беззаконня", - сказала вдова першого президента Грузії, передає  Газета.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Вдова екс-президента Грузії оголосила голодовку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути