пʼятниця, 29 грудня 2023 09:10

Ваш зоряний час настав - на ці два знаки чекає велике майбутнє

Ваш зоряний час настав - на ці два знаки чекає велике майбутнє
Не варто цього дня прагнути розібратися у своїх бажаннях і почуттях. Настрій постійно змінюватиметься. Фото: pixabay.com

29 грудня не приймайте спонтанних рішень. Дайте собі час добре все обдумати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня люди будуть особливо чутливими до нарікань і компліментів, - говорить астрологиня. - Скористайтеся цим. Добре слово гори зрушить. Не висловлюйте критичних зауважень, особливо на адресу близьких людей. Не варто цього дня прагнути розібратися у своїх бажаннях і почуттях. Настрій постійно змінюватиметься. Настав зоряний час у житті Терезів і Водоліїв. Не чекайте кращої нагоди. На вас чекає велике майбутнє. Самотнім не час шукати своєї пари. Гарного варіанту не буде. Повертатися до колишніх стосунків - теж погана ідея. Проводьте більше часу в дружній компанії. Вдало проходитимуть корпоративи. Не від'їжджайте далеко від дому. Дорогою траплятимуться неприємні несподіванки й затримки. Не перевантажуйте себе фізичною роботою. Більше відпочивайте і розслабляйтеся".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не засмучуйтеся, якщо спізнилися на потяг чи пропустили маршрутку. У такий спосіб доля застерігає від чогось. З'явиться цікава пропозиція на ринку нерухомості. Використайте заощадження. Це допоможе збільшити житлову площу. Плануйте поповнення в родині.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не піддавайтеся на провокації. Добре обдумуйте кожне рішення. Повертатимуть борги. Не варто знову позичати гроші, бо наживете собі ворогів. Поруч з коханими все складне здаватиметься легким. Обійміть і поцілуйте тих, кого любите.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Покращити матеріальне становище вдасться вранці. Погоджуйтеся на нову посаду, ідіть на співбесіду. Кохання знайдете серед друзів. Відмовтеся від чорного чаю. Віддайте перевагу узварам.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зірки супроводжуватимуть наполегливих і працьовитих. Вас обиратимуть на керівні посади, пропонуватимуть високі заробітки. Підніме настрій візит до салону краси. Волосся виглядатиме тьмяним. Запишіться до перукаря.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Це вдалий день для оновлення техніки в домі. Купуйте холодильники та пральні машини. Вони служитимуть багато років. Кохані жадатимуть пристрасті, вам захочеться бесід про вічність. Подбайте про шкіру обличчя. Замініть зволожувальний крем на живильний.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Успішними стануть ті, хто нічого не загадував, але прислухався до підказок долі і робив те, що велить серце. Жодна зустріч не буде випадкова. Життя зведе з надійними друзями та партнерами. Бережіть ноги та спину. Не варто ставати на ковзани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці три знаки зодіаку є найбільш вірними друзями та коханцями - любовний гороскоп на січень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не варто шукати собі пару. Нова закоханість розчарує. Навряд чи зійдетеся характерами. Протезування та пломбування зубів плануйте після обіду. Почуватиметеся розгубленими в новій компанії. Краще відхилити запрошення на корпоратив чи вечірку.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цього дня вдаватиметься те, що було не під силу раніше. Не дозволяйте іншим ставити когось вам за приклад. Комусь не вдалося, а у вас усе вийде. Не втрачайте упевненість, вірте і дійте. Носіть із собою таблетки від головного болю.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Отримаєте ключі від квартири, в будівництво якої вклалися кілька років тому. Починайте ремонт і плануйте переїзд. Сумніви у вірності коханих не даватимуть спокою. Залиштеся сам на сам і поговоріть. Причини для ревнощів зникнуть.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Грошей у гаманці побільшає. Можна купувати ноутбуки, принтери, сканери. Беріться за справи, у яких розумієтеся. Вдалий час для оформлення спадщини, виготовлення паспорта чи документів для роботи за кордоном.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Навчіться тримати дистанцію та відмовляти нав'язливим залицяльникам. Відмовтеся від жирних страв та алкоголю. Найсильніша ваша сторона - уміння все обдумати, перш ніж розпочати. Не шукайте пару на сайті знайомств, бо кохана половинка поруч.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відчуєте, що можете більше. Не розслабляйтеся, і все вдасться. Задоволення приноситиме улюблена робота і збільшення доходів.

Астрологиня зробила прогноз на останній тиждень року і розповіла, кому він принесе багато грошей і подарунків.

Зараз ви читаєте новину «Ваш зоряний час настав - на ці два знаки чекає велике майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути