неділя, 24 грудня 2023 20:00

Багато грошей, дива та подарунків - яким буде останній тиждень 2023 року

Багато грошей, дива та подарунків - яким буде останній тиждень 2023 року
Купувати продукти до новорічного столу краще у суботу. Фото: pixabay.com

Тиждень з 25 по 31 грудня потішить тих, хто терпляче виконував свої обов'язки і справлявся зі справами, які були не під силу іншим. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Витрачайте гроші обережно, - говорить астрологиня. - Не допускайте фінансових ризиків. Брак грошей компенсуйте фантазією. Слідкуйте за своїм харчуванням. Не переїдайте. Цієї середи не можна проводити операції на очах. Зростає ризик невдалого результату. У четвер варто завітати до стоматолога. Купувати продукти до новорічного столу краще у суботу. Уникнете черг та скористаєтеся вигідними розпродажами. Останній тиждень 2023 року обіцяє багато грошей, дива та подарунків".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Згоратимете від цікавості. Особливі зміни відбудуться у житті ваших друзів, але ви про це дізнаєтеся останніми. Важко буде втримати щось у секреті. Відкрийте коханим свої найпотаємніші бажання.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тиждень потребуватиме ясності мислення, чіткого уявлення про плани й завдання на наступний рік. Свідомо обмежуйте своє спілкування до необхідного мінімуму. Нехай ніщо не заважає виконати роботу якісно.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Захочете освідчитися чи зважитеся на переїзд до партнера. Стосунки з коханими триматимуться на вашій ініціативі. Чи готові ви і далі догоджати тим, хто використовує вас як запасний варіант?

Рак (22 червня - 22 липня)

Будете засмучуватися через безпідставну критику. Ігноруйте коментарі у соцмережах. Не додавайте у друзі людей, яких бачите вперше. Стережіться шахраїв, коли намагаєтеся щось купити чи продати в інтернеті.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Час заявити світу про себе. Подавайте свої анкети у міжнародні університети, відправляйте резюме на високооплачувані посади, шукайте свою пару серед людей з високим статусом. Зірки пророчать вам цікавий і продуктивний тиждень.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Потіште себе подарунками. Купіть нову сумочку чи рюкзак. Доповніть гардероб цікавими аксесуарами: великими годинниками, оригінальними сережками. Ці деталі вигідно вирізнятимуть вас із натовпу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий рік випадає раз на століття - які знаки будуть по-справжньому щасливими у рік Дракона

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Цінуйте старих друзів. Нові знайомі принесуть багато клопоту. Не варто купувати телевізори, автомобілі та велосипеди. Вкладайте гроші у якісне кухонне обладнання. Можна купувати меблі для вітальні.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Порадує погода. Захочеться взяти відпустку і поїхати на відпочинок у гори. Вам кортітиме пригод та романтики. Не ігноруйте повідомлення від незнайомців у соцмережах та додатках для знайомств. Це спілкування має усі шанси перерости у серйозні стосунки.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Підвищується рівень тривожності. Загострюються фобії. Це може вплинути на самопочуття і на прийняті вами рішення. Зберігайте здатність критично мислити. Вашої підтримки потребують діти. Малеча погано спатиме і потребуватиме уваги. Будьте поруч.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Скористайтеся нагодою позбавитися шкідливих звичок. Цей тиждень найкраще підходить для цього. Так само легко буде назавжди розлучитися з неприємною людиною.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вам щаститиме на кожному кроці. Не зупиняйтеся на досягнутому. Проведіть більше часу з найріднішими. Телефонуйте одне одному частіше, якщо вас розділяє відстань. Вдалою буде купівля подарунків в інтернеті. Швидкість доставки приємно здивує.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Віддавайте перевагу фізичній роботі й спортивним заняттям. М'язи мають працювати. Настає несприятливий період для знайомств. На деякий час варто припинити пошуки своєї пари. Знаходьте радість у тих стосунках, що маєте.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на січень та розповіла, кому світить заможне життя та кар'єрний ріст.

Зараз ви читаєте новину «Багато грошей, дива та подарунків - яким буде останній тиждень 2023 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути