понеділок, 01 січня 2024 01:45

Ці три знаки зодіаку є найбільш вірними друзями та коханцями - любовний гороскоп на січень

Ці три знаки зодіаку є найбільш вірними друзями та коханцями - любовний гороскоп на січень
Зосередьтеся на собі та власних бажаннях. Вони здійсняться у перші тижні січня. Фото: pixabay.com

У січні спілкуйтеся з людьми, які надихають і піднімають настрій. Це додасть оптимізму та упевненості в завтрашньому дні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це час особливих зустрічей і побачень, - говорить астрологиня. - Нічого не буде відбуватися випадково. Вам зустрічатимуться особливі партнери. Не відмовляйтеся від запрошень на вечірки. Зосередьтеся на собі та власних бажаннях. Вони здійсняться у перші тижні січня. Радьтеся з коханими, коли плануєте витрати. Частіше обіймайте дітей. На Левів і Терези чекають освідчення у коханні. Не провокуйте на сварку батьків. Краще переведіть тему чи усамітніться у власній кімнаті. Стрільці, Козороги і Риби мають шанс розпочати особливі стосунки, які скоро закінчаться шлюбом. Ці три знаки будуть найбільш вірними друзями і коханцями".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не варто приймати рішення про розлучення, змінювати одного партнера на іншого. Дуже швидко про це пошкодуєте. Вагітним жінкам слід бути обережними й не допускати перевтоми. Підвищується ризик переривання вагітності.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Ви закохуватиметеся і чекатимете взаємності. Партнери навпаки шукатимуть способи побути наодинці чи провести час із друзями. Не намагайтеся завоювати усю їхню увагу. Не будьте нав'язливими. Тоді відчуєте, як почуття заграють новими барвами.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не розповідайте знайомим про свої любовні перипетії, бо скоро пошкодуєте про це. Вас перетворять на героя пліток. Не запрошуйте гостей, якщо хочете усамітнитися. Ваш дім перетвориться на вулик, а вам це навряд чи сподобається.

Рак (22 червня - 22 липня)

Усі намагатимуться звести вас з другою половинкою. Не ведіться на умовляння. Партнера обирайте серцем. Навколо вируватиме чимало чуток. Ігноруйте їх, якщо не хочете потрапити у неприємності.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Робіть добро і беріть участь у благодійних акціях. Все повертатиметься бумерангом. За свої вчинки та обіцянки доведеться відповісти. Прийміть запрошення на побачення. Зустрічатимете особливих людей.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не відмовляйтеся від запрошення на вечірку. Сил, часу і натхнення буде вдосталь, аби завоювати чиєсь серце. Хорошого партнера вдасться знайти на сайті знайомств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що принесе 2024 рік Україні та світу: 10 пророцтв від астрологині

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Довіртеся долі. Те, що має бути вашим, прийде до вас. Не женіться за обома партнерами, бо залишитеся самотнім. Вдалий період, аби планувати збільшення у родині. Легко буде завагітніти.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не чекайте кращої нагоди, аби змінити життя на краще. Насолоджуйтеся товариством людей, яких любите. Дозвольте собі відмовитися від розмов з тими, хто втомлює і заганяє у депресію. Від 10 січня розпочинається особливий період. За вашу увагу змагатиметься одразу кілька партнерів.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Марно намагаєтеся змінити старих друзів на нових. Це місяць напружених діалогів. Не давайте порад, коли вас про це не просять. Не вимагайте від інших чого-небудь. Вони не зобов'язані виправдовувати ваші сподівання.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Шокує поведінка друзів і колег. Не намагайтеся вчити когось жити. Дайте їм право помилитися. Важко буде комусь сподобатися. Не час переїздити до коханих. Такі цивільні шлюби швидко розчарують.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вкотре закохаєтеся у партнера, з яким багато років живете під одним дахом. Проводьте багато часу разом. Відчуватимете себе щасливими і коханими. Женіть від себе ревнощі і підозри.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Злагода і мир пануватиме в домі. І все завдяки тому, що ви рідко бачитиметеся з коханими, але у будь-яку вільну хвилину телефонуватимете одне одному. Зробіть гарну зачіску. Від того, наскільки гарно виглядатимете, залежатиме ваш настрій.

Астрологиня здивувала фінансовим прогнозом на 2024 рік. Довідайтеся першими, які знаки почуватимуться найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки зодіаку є найбільш вірними друзями та коханцями - любовний гороскоп на січень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути