середа, 23 серпня 2006 12:49

Варшавський зоопарк влаштував розпродаж диких тварин

У ці дні у Варшавському зоопарку проходить розпродаж диких звірів і птахів. Всі бажаючі можуть за дешево придбати папуг, хом"яків, кроликів, шиншил та гірських козлів. А любителям більших тварин охоче продадуть ламу або верблюда.

Добре розкуповуються невеликі висловухі свинки чорного кольору, яких називають карликовими або в"єтнамськими.

Ціни в зоопарку значно нижчі, ніж в столичних зоомагазинах. Наприклад, карликова хрюша обійдеться покупцю від $30 до $50 (в Україні парка в"єтнамських свиней коштує $200 - ред.), лама - від $500 до $1 тисячі, а молодого верблюда можна придбати за $3 тис.

Варшавський зоопарк зовсім не розпродує свою колекцію тварин. Просто цього року в клітках і вольєрах народилося дуже багато малюків, годувати яких зоопарку не під силу. Позабюджетні гроші, отримані від торгівлі тваринами, адміністрація зоопарку планує витратити на придбання ще одного носорога.

Єдиний варшавський носоріг - молодий Хуго - ось вже кілька місяців відчайдушно нудьгує і від цього псує свої іграшки та інвентар. Недавно він роздер на шматки боксерську грушу, яку йому подарували.

Щоб Хуго не нудьгував, у Берліні йому вже придивилися товариша - молодого носорога Якоба. Жителі столиці Польщі зможуть побачити його у вольєрі вже на початку осені, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Варшавський зоопарк влаштував розпродаж диких тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути