вівторок, 16 березня 2010 10:41

Ван Дамм зніме у своєму фільмі українську журналістку (ФОТО)

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм запропонував 57-річній столичній журналістці Юліані Паксюткіній знятися у його фільмі "Башня".

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла сама дівчина 5 березня у київському ресторані "Опанас" на презентації 3 Всеукраїнського туру гурту "ТІК".

"Ввечері 3 березня я зайшла до столичного ресторану "Фелліні", що на вулиці Городецького, - розповіла Юліана. - За одним зі столиків сидів Ван Дамм із компанією. Коли він проходив попри мене, спитала його англійською: "А ви випадково не Жан-Клод Ван Дамм?". Він відповів "Ес, мем".

Жінка почала розпитувати його про зйомки нової стрічки і про можливість потрапити на кастинг.

"Він окинув мене поглядом, а потім мовив: "Вам не треба проходити кастинг. Принесіть мені своє портфоліо". Домовилися, що зустрінемося цього тижня. Майбутню роль ще не обговорювали", - зізналась Паксюткіна.

Юліана Паксюткіна закінчила школу Голлівуду. Знімалася у програмі "Судові справи" та у стрічці "Кошмар на вулиці Фестивальній". Минулого тижня взяла участь у записі програми "Народна зірка". Співала разом із Віктором Бронюком.

На зйомках програми розповіла історію з Ван Даммом польській актрисі Барбарі Брильській. Вона сказала: "Коли з ним зустрінешся, перекажи, що я теж хочу у нього знятися".

"Знятися у фільмі Ван Дамма я готова безкоштовно. Працювати з такою людиною – одне задоволення. Він дуже приємний у спілкуванні, дуже відкритий і щирий", - поділилась журналістка.

Зйомки стрічки Ван Дамм планує розпочати 15 квітня. Фільмуватимуть на Андріївському узвозі та Софіївській площі. Сценарій фільму написали американці. Над проектом працюватимуть українські актори, оператори та гримери. Зйомки планують завершити до наступного Канського кінофестивалю.

Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ван Дамм зніме у своєму фільмі українську журналістку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути