четвер, 10 липня 2008 12:00

У воронежській яловичині не знайшли сибірської виразки

У яловичині, привезеній до Москви з Воронежської області, не виявлено збудників сибірської виразки. Раніше повідомлялося, що в м"ясі знайдено схожі на сибірську виразку бактерії. При цьому ветеринари ухвалили рішення відправити заражену яловичину на додаткове обстеження в лабораторію в Ковров.

Підозрілі бактерії та зміни селезінки і регіональних лімфатичних вузлів були виявлені під час первинного огляду ветеринаром Кунцевського ринку, куди яловичина поступила на реалізацію. Після цього була прийнята низка заходів - м"ясо помістили в спеціальне приміщення, а водія, який доставив вантаж в столицю, відправили на медогляд, згодом його відпустили.

Декілька джерел повідомляли, що через те, що трапилося, Кунцевський ринок буде на невизначений час закрито. Пізніше цю інформацію спростували. Зазначимо, що в четвер, 10 липня, ринок дійсно не працює - сьогодні там плановий санітарний день, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У воронежській яловичині не знайшли сибірської виразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути