Ексклюзиви
четвер, 23 вересня 2021 12:50

В Україні потеплішає: оновили прогноз до кінця тижня

У п'ятницю в Україні почне теплішати.

Температура повітря завтра вдень у більшості областей становитиме +10...16°С, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. На півдні повітря прогріється до +15...18°С.

"Обнадійливу репутацію вересня підмочать дощі та спробує поламати сильний північно-західний вітер. Можливі штормові пориви. Атмосферний фронт північного циклону принесе дощі, часом помірні, навіть і до сильних", - ідеться в повідомленні.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Атмосферний фронт північного циклону принесе дощі
Атмосферний фронт північного циклону принесе дощі

Нижчою температура буде на Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині, частково Київщині, Черкащині та в Кропивницькому з районами: +8...13°С.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Затримаються нижчі градуси на Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині, частково Київщині, Черкащині, Кропивницькому з районами
Затримаються нижчі градуси на Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині, частково Київщині, Черкащині, Кропивницькому з районами

Дощитиме разом із фронтом - спочатку з півночі на захід. А в другій половині дня та ввечері, намочить центр, південь і схід.

У Києві 24 вересня очікується дощова вітряна погода. Особливо некомфортною може бути негода завтра вранці - поєднання інтенсивного дощу й сильного вітру. Трохи почне підвищуватися температура повітря. Стовпчики термометрів зрушать до +11...13°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощі та холод: погода не радуватиме найближчими днями

23 вересня в Чернівецькій області випав сніг у гірських районах Буковини. Сніг випав на горі Томнатик на хребті Томнатикул у межах Вижницького району Чернівецької області. На вершині гори розташована занедбана радіолокаційна станція радянської ППО - "Памір".

Зараз ви читаєте новину «В Україні потеплішає: оновили прогноз до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути