понеділок, 28 січня 2008 15:34

В Сомалі загинули четверо співробітників організації "Лікарі без кордонів"

Двоє сомалійців і двоє іноземних співробітників голландського підрозділу гуманітарної організації "Лікарі без кордонів" загинули при вибуху встановленого на узбіччі дороги фугасу недалеко від міста Кісмайо на півдні Сомалі в понеділок, передає агентство Рейтер. "Метою бомби, закладеної на узбіччі дороги, був автомобіль голландського підрозділу "Лікарів без кордонів", - розповів агентству очевидець Хусейн Абді. За його словами, при вибуху загинули двоє іноземців - кенієць і "ще один білий чоловік", а також два сомалійці - водій та журналіст.
Тим часом, за інформацією агентства Ассошиейтед Прес, в околицях Кісмайо загинули троє іноземних лікарів і один громадянин Сомалі. Їхній автомобіль, повідомляє РІА Новости, підірвався на міні. Ще один іноземець і троє сомалійців були поранені. За даними агентства, яке посилається на представників поліції Сомалі і лікарів клініки в Кісмайо, загиблі іноземні лікарі - громадяни Нідерландів, Великобританії і Кенії.
Зараз ви читаєте новину «В Сомалі загинули четверо співробітників організації "Лікарі без кордонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути