субота, 22 червня 2013 11:16

У Севастополі козачий отаман зруйнував "сатанинський" подарунок Москви

У Севастополі радикально налаштовані городяни знесли садово-паркову композицію "Символ Доброти і Дитинства - Кульбаба", подаровану урядом Москви до 230 річниці міста і встановлену 15 червня.

Козачий отаман Анатолій Марета особисто розхитав "Кульбабу" і повалив на газон, передає "Інтерфакс-Україна".

"Це сатанинський окультний антихристиянський знак і він не повинен стояти в Севастополі. Долоня з оком всередині - це знак влади і контролю над світом, того, чого домагаються масони і сатаністи всього світу", - сказав Марета журналістам.

Автор: Фото: 0692.ua
  Композиція "Кульбаба"
Композиція "Кульбаба"

Заступник голови Севастопольської міськдержадміністрації Віктор Драченко у своєму коментарі журналістам назвав громадян, які брали участь у знесенні "Кульбаби", псевдозахисниками інтересів міста.

Автор композиції "Кульбаба" - відомий скульптор Григорій Потоцький, президент і засновник Міжнародної Академії Доброти, звернувся до президента Віктора Януковича та голови Севастопольської міської держадміністрації Володимира Яцуби з відкритим листом, в якому просить допомогти відновити Символ Доброти "Кульбаба".

Потоцький просить також дати оцінку тому, що сталося і притягти до кримінальної відповідальності, як за руйнування художнього твору, так і за демонстративне розпалювання релігійної ворожнечі і антисемітизму.

Садово-паркова композиція "Символ Доброти і Дитинства - Кульбаба" зроблена з бронзи, висотою 3 метри, була подарована Севастополю 30 квітня 2013 року під час візиту до міста делегації уряду Москви на чолі з керівником департаменту зовнішньоекономічних і міжнародних зв'язків міста Москви Сергієм Череминим.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі козачий отаман зруйнував "сатанинський" подарунок Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути