понеділок, 02 липня 2007 12:51

У Ризі почалася кампанія проти "сексуального тероризму"

У Ризі почалася місячна кампанія проти так званих сексуальних терористів, які приїжджають у столицю Латвії, щоб розважитися.

Група неурядових організацій "Реакція" звернулася до латвійських жінок із закликом сказати "ні" безладним зв"язкам з іноземцями.

За статистикою, з 2004 року у Латвії число туристів виросло на 53%. Але Рига привертає іноземців не своїми визначними пам"ятками, а дешевим алкоголем, місцевими доступними красунями і сексом.

Як каже англомовна реклама, Рига – місто дешевого алкоголю і сексу. Але й у самій Ризі прагнуть підтримувати цей сумнівний імідж: у центрі старої Риги через кожні 50 метрів у руки туристам потрапляє листок з рекламою стриптиз-бару або масажного кабінету.

Латвійська асоціація планування сім"ї також підтримала кампанію проти "сексуального тероризму". Представник асоціації Дас Зальдате, повідомила, що багато жінок погоджуються на зустрічі з іноземцями, тому що латвійські чоловіки рідко приділяють їм увагу або роблять компліменти, пише The Times.

Зараз ви читаєте новину «У Ризі почалася кампанія проти "сексуального тероризму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути