середа, 26 березня 2008 11:20

У "ВІА Грі" може з"явитися четверта учасниця (ФОТО)

 
Минулого тижня в групі ВІА Гра з"явилася нова учасниця, яка замінила Веру Брежнєву, проте зараз в зоряній тусовці пішли чутки, що Костянтин Меладзе хоче бачити ще одну дівчину в своєму колективі.

Відомий продюсер на цей раз обійшовся без численних кастингів і переглядів резюме дівчат. У Москві на одній з вечірок, де виступав український шоу-балету "Foresight", Меладзе запримітив танцівницю Дашу.

Іменитий продюсер вирішив, що ефектна брюнетка добре "впишеться" в оновлений колектив дівчат-красунь. Але насправді все не так просто.

"У шоу-балету найближчим часом багато виступів, як в Україні, країнах СНД, так і в Європі" - розповіла керівник  Ліна Вереск. - "Так що, якою б не була пропозиція від Меладзе, Дарина залишиться в колективі і продовжить репетиції і виступи".

У танцівниці підписаний контракт на найближчих 3 роки з шоу-балетом "Foresight". А у разі виходу, за умовами контракту, вона буде зобов"язана виплатити штраф, сума якого не розголошується, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «У "ВІА Грі" може з"явитися четверта учасниця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути