понеділок, 22 червня 2009 14:14

В Одесі затримали злочинців, які обчистили Ощадбанк

В Одесі затримали злочинців, які обчистили Ощадбанк

В Одесі затримано двох безробітних місцевих мешканців, підозрюваних у скоєнні пограбування філії одного із банків.

Як повідомив Департамент зв"язків із громадськістю МВС України, 10 червня двоє невідомих в масках під погрозою предмета, схожого на пістолет, відібрали у працівників цього відділення майже 2,4 тисяч гривень.

У результаті оперативно-розшукових заходів, за підозрою в скоєному працівники міліції затримали двох чоловіків 24 і 20 років.

Як повідомлялося раніше, 10 червня в Одесі було пограбовано відділення Ощадбанку. З початку місяця це вже третій напад на даний банк.

Нагадаємо, 3 червня у Донецьку озброєні грабіжники увірвалися до відділення Ощадбанку. Під загрозою застосування зброї бандити забрали всі гроші з каси і гаманці у відвідувачів. Потерпілих в результаті нападу немає.

Також нагадаємо, 2 червня вранці в одному з відділень Ощадбанку в Мелітополі сталися 2 вибухи, в результаті яких постраждали 32 особи (зокрема 2 дітей). Шестеро постраждалих перебувають у важкому стані.

Того ж дня співробітники кримінального розшуку Мелітопольського ГУВС затримали підозрюваного у скоєнні злочину - 21-річного жителя Запоріжжя, за місцем проживання якого було виявлено компоненти для створення вибухового пристрою, аналогічного використаному в Мелітополі, і вогнепальну зброю. Затриманий заявив, що здійснив вибухи з метою відвернення уваги в момент запланованого ним пограбування банку.

За матеріалами УНІАН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Одесі затримали злочинців, які обчистили Ощадбанк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути