середа, 25 червня 2008 16:49

В Китаї такса навчилася катати хворих на інвалідному кріслі (ФОТО)

 
В Китаї такса-спортсменка стала місцевою знаменитістю: вона навчилася катати хворих в інвалідному кріслі. Забираючись під коляску, дворічна собачка Гуай-Гуай штовхає передніми лапами підставку для ніг.

Гуай такий маленький і спритний, що багатьом "пасажирам" здається, ніби це не собачка, а крісло з мотором.

Його господарка Ванг Дженгжоу розповіла, що собачка навчилася штовхати інвалідну коляску її батька, коли цуценям забирався під неї. "Коли я відвозила батька на прогулянку, Гуай-Гуай ставав під крісло і йшов на одних задніх лапах, штовхаючи передніми підставку для ніг, - розповіла жінка. - Маленький він погано справлявся - спотикався постійно. Проте кожного разу, як ми виводили його погуляти, він наполегливо забирався під крісло".

Вкінці кінців Гуай-Гуай навчився штовхати коляску самостійно. "Мій батько важить більше 50 кілограмів, проте всякий раз, коли собака бачив його сидячим в кріслі, він підбігав до нього і починав котити", - поділилася міс Ванг. - Так він звик займатися спортом, і якщо йому не вдається покатати коляску хоч би раз на день, то він починає, як скажений, носитися навколо будинку", пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «В Китаї такса навчилася катати хворих на інвалідному кріслі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути