понеділок, 08 грудня 2008 11:50

У київському метро активізувалися кишенькові злодії

Після подорожчання проїзду у метро стоячи в чергах пасажири почали демонструвати вміст гаманців, готуючи гроші на купівлю кількох жетонів. Тим часом злодії придивляються, чим "багата" жертва, і можуть піти за нею у вагон.

Зокрема, кишенькових злодіїв вже було помічено в ранкові години "пік" на станціях метро "Університет", "Театральна", "Хрещатик", "Петрівка".

У міліції також зазначають, що кількість крадіжок збільшилося. Нажаль, конкретних цифр не називають, та й навряд чи вони відображали б реальну картину, адже багато пасажирів "підземки" не заявляють про пропажу, вважаючи пошук злодіїв безнадійною і безперспективною справою. "Поки жетони були по 50 копійок, на них вистачало і дрібних грошей, що завалялися у кишенях. Тепер доводиться діставати гаманець, - розповідає начальник прес-служби охорони метрополітену Олег Копаниця. - Ось злодюжки і "піднялися" на поверхню".

Звичайно кишенькові злодії працюють у вагонах метро, тобто там, де простіше вискочити з поїзда. І придивитися там легше - багато хто виставляє на загальний огляд дорогі мобільні, шукають щось у сумках, демонструючи, в якому відділенні лежить гаманець, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У київському метро активізувалися кишенькові злодії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути