понеділок, 09 червня 2008 16:17

В Італії заарештували лікарів, які погубили п"ятьох пацієнтів непотрібними операціями

Правоохоронні органи Італії заарештували трьох лікарів і директора приватної медичної клініки. Вони оперували пацієнтів без гострої необхідності і посприяли тим самим смерті п"яти літніх людей. Розслідування у справі про шахрайство в приватній міланській клініці "Санта Ріта" почалося навесні минулого року.

Тоді італійська поліція конфіскувала сотні тек з медичними картами пацієнтів клініки. В ході розслідування поліцейські встановили, що п"ять пенсіонерів в стані сильної ослабленої піддалися хірургічним втручанням, не дивлячись на те, що цілком могли уникнути операції. Такі дії лікарів посилили положення слабких хворих, внаслідок чого пенсіонери померли.

В понеділок декілька співробітників приватної лікарні було арештовано. Вони звинувачуються в жорстокості, у вбивстві і шахрайстві відносно хворих і їх родичів, які сплатили чималі рахунки за операції, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В Італії заарештували лікарів, які погубили п"ятьох пацієнтів непотрібними операціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути