Ексклюзиви
понеділок, 13 серпня 2007 12:10

В Іспанії у живого заробітчанина з України вирізали нирки та серце

Тіло загиблого українського заробітчанина, який працював у Іспанії, повернулося до Львова без серця і нирок. Так стверджує дружина загиблого, посилаючись на результати судово-медичної експертизи.

Рідним повідомили, що чоловік помер від інфаркту, повідомляє інтернет-видання КуПол. Дружина стверджує, що за довідкою, виданою в Іспанії, причиною смерті чоловіка стала зупинка серця. Згодом жінка отримала інший документ, за яким смерть чоловіка наступила від падіння з риштувань. Дружина каже, що у цих паперах стоять різні дати смерті.

У Львові жінка наполягла на проведенні розтину тіла чоловіка. І судмедекспертиза виявила, що в тілі не було серця і нирок, а на місці цих органів були згустки крові. Це за даними експертів є ознакою того, що органи видаляли ще у живої людини.

До того ж, українська експертиза показала — усі інші органи тіла на розтині в Іспанії не досліджувалися, хоча звідти надійшов документ про експертизу усіх органів.

Дружина загиблого впевнена, що її чоловіка вбили і подала заяву до прокуратури, але там заявили, що злочин стався не в Україні і це не їхня компетенція?

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії у живого заробітчанина з України вирізали нирки та серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути