вівторок, 24 червня 2008 09:22

В Іраку член міської ради убив двох американців

В Іраку в понеділок, 23 червня, озброєний чоловік застрелив двох американських військовослужбовців, повідомляє Associared Press. Ще четверо американців, включаючи перекладача, дістали поранення.

За інформацією агентства, інцидент стався в місті Мадайн, розташованому в 25 кілометрах на південь від Багдаду. Американські військовослужбовці виходили з міської ради, коли з автомобіля, що під"їхав, вийшов невідомий чоловік і відкрив по них вогонь з АК-47. Американці відкрили вогонь у відповідь, внаслідок чого нападаючий був убитий.

За даними поліції, нападаючий, чиє ім"я не розкривається, входив до міської ради, проте був звільнений звідти в 2006 році. В той же час за інформацією іракського Міністерства внутрішніх справ, загиблий як і раніше працював в раді. Чому він напав не американців, невідомо. В даний час поліція перевіряє, чи не пов"язаний він з повстанцями-сунітами.

Нагадаємо, що всього з моменту початку іракської кампанії в березні 2003 року американські війська втратили більше чотирьох тисяч чоловік, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Іраку член міської ради убив двох американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути