вівторок, 05 січня 2010 11:00

В Індії 125 людей стали жертвами холоду

В Індії 125 людей стали жертвами холоду
Жертвами холодної погоди, що встановилася на півночі Індії на початку січня, стали 125 осіб.

Жертвами холодів здебільшого стають бездомні й поденні робітники, які ночують просто неба. Лише за останню добу в найбільшому індійському штаті Уттар-Прадеш було зареєстровано 40 смертей, ще восьмеро людей загинули в розташованому на сході штату Біхар і двоє - у штаті Харяна на північному заході країни.

Через похолодання повітря на півночі Індії вдень не прогрівається вище 15 градусів, що приблизно на сім градусів нижче за звичайний рівень. Нічна температура, у свою чергу, коливається біля позначки 9 градусів. Температура в столиці штату Джамму і Кашмір місті Шрінагарі минулої ночі опустилася нижче нуля, і влада почала роздавати знедоленим безплатні ковдри.

Влада Уттар-Прадеша, Пенджабу і Біхара розпорядилася припинити на декілька днів до потеплення заняття в школах для учнів початкових і середніх класів.

Снігопади в гімалайських штатах Уттаркханд і Хімачал-Прадеш порушили нормальний рух транспорту. Як очікується, холоди триватимуть в північній Індії ще декілька днів, передає РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «В Індії 125 людей стали жертвами холоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути