понеділок, 21 січня 2008 16:10

На Херсонщині за три тижні розкрито 338 злочинів

За три тижні проведення оперативно-профілактичного відпрацювання правоохоронці Херсонщини розкрили 338 злочинів, розшукали 33 злочинці, порушили 449 кримінальних справ. У сфері економіки викрили 62 злочини, порушили 45 кримінальних справ. У сфері службової діяльності викрито 27 злочинів. Державі повернуто 264 тисячі гривень.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Зокрема, відділом по боротьбі з незаконним обігом наркотиків виявлено 180 злочинів, вилучено 24 кілограма наркотичних засобів, з них – 950 пігулок трамадолу.

Співробітники карного розшуку за період вихідних днів розкрили цілу низку злочинів. 4 розбійних напади сталися одразу в двох районах області. Всього ж за період відпрацювання розкрито 11 розбійних нападів. У Бериславському районі затримали 32-річного місцевого жителя, який скоїв 2 розбої на кафе і бари. Він вдирався до барів, де погрожуючи барменам ножем, вимагав усю виручку. Таким чином вин "заробив" аж 83 гривні. А покарання на нього чекає строком від трьох до семи років позбавлення волі.

Співробітники кримінальної міліції у справах неповнолітніх в одній зі шкіл-інтернатів області виявили перевищення службових повноважень одним з учителів-вихователів. Жінка нанесла тілесні ушкодження двом учням-сиротам: 1993 та 1994 року народження.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині за три тижні розкрито 338 злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути