Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2010 12:43

В Херсоні під час звіту мера сталася бійка

В Херсоні під час звіту мера сталася бійка

У коридорі, що веде в зал Херсонського обласного драматичного театру ім. Куліша, де вчора мер Херсона Володимир Сальдо виступав зі звітом перед міською громадою, сталася сутичка.

У ній брали участь і постраждали голова обласного відділення Комітету виборців України Дементій Білий і людина, ім"я якої поки невідоме.

За словами Білого, він ненадовго вийшов із залу драмтеатру, а коли намагався попасти туди знову, на нього напали двоє невідомих.

"Я спробував повернутися в зал, але на мене напали дві людини, і почали відтісняти від входу. Один із них ударив мене кулаком в обличчя. Я вдарив його у відповідь фотоапаратом", - сказав Білий.

Опонента глави обласного відділення КВУ із скривавленим обличчям співробітники міліції відвели в одне з підсобних приміщень театру. Білого, на обличчі якого також були видні сліди удару, відвели в інше приміщення для надання свідчень. Після цього його відвезли з театру на машині "Швидкої допомоги", в яку він увійшов самостійно.

Співробітники міліції також узяли показання свідків у декількох журналістів, що знаходилися в драмтеатрі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Херсоні під час звіту мера сталася бійка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути