пʼятниця, 28 березня 2008 16:42

У Донецькій області вантажівка стала частиною будинку (ФОТО)

Вантажний автомобіль, що врізався в стіну одного з будинків міста Макіївка Донецькій області (Україна), вже два тижні тримає на собі стельові перекриття.

Вантажівка протаранила стіну будинку сім"ї Якименко майже два тижні тому. В результаті аварії ніхто не постраждав, проте машина з тих пір стоїть в одній з кімнат, не дозволяючи обрушитися стелі .

Міські власті не можуть вирішити цю ситуацію, оскільки будинок і автомобіль є приватною власністю, "тому їх власники повинні розбиратися між собою самі". Винуватець аварії не проти відшкодувати збиток сім"ї Якименко, але його матеріальне положення дозволить компенсувати збитки "тільки років через п"ятдесят".

Тим часом, в стінах будівлі утворюються великі тріщини. Усвідомлюючи загрозу обвалення будинку, мешканці продовжують проживати в ньому. З настанням весни сім"я планує переїхати в розбиті у дворі намети, повідомляє агентство ІТАР-ТАРС з посиланням на український телеканал "НТН".

Зараз ви читаєте новину «У Донецькій області вантажівка стала частиною будинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути