четвер, 13 грудня 2018 19:27

У Центренерго занепокоєні заявами нардепа Лещенка щодо умов приватизаційного конкурсу

У Центренерго занепокоєні заявами нардепа Лещенка щодо умов приватизаційного конкурсу
У ПАТ "Центренерго" занепокоєні через публічні заяви нардепа Лещенка. Фото: Сompanion

ПАТ "Центренерго" висловлює занепокоєння публічними заявами народного депутата України Сергія Лещенка щодо умов відкритого приватизаційного конкурсу ПАТ "Центренерго" та звинуваченнями з його боку на адресу компанії та учасників конкурсу.

"На превеликий жаль, це вже не перший факт втручання в господарську діяльність компанії "Центренерго" з боку народного депутата Сергія Лещенка, який задля особистого політичного піару вдається до брудних маніпуляцій та видає інформацію з відкритих джерел за "сенсацію" і таким чином шкодить інтересам держави", - заявляють у прес-службі Центренерго.

У компанії спростовують звинувачення нардепа, який називає аферою відкритий приватизаційний конкурс та ставить під сумнів оголошену вартість компанії у 200 млн доларів, розцінюючи її як продаж за безцінь.

"Повідомляємо, що стартова ціна державного пакету акцій ПАТ "Центренерго" була визначена за результатами всебічного та об′єктивного аудиту компанії, який було проведено за кошти держави міжнародною аудиторською компанією Ernst&Young.

Наголошуємо, що для проведення оцінки компанії та визначення стартової ціни державного пакету акцій ПАТ "Центренерго" Кабінетом Міністрів України було визначено та затверджено Радника – польську філію авторитетної аудиторської компанії Ernst&Young (Розпорядження КМУ від 21.02.2018 № 111-р). Радником до аудиту було залучено також юридичну фірму Baker McKenzie та аудиторську компанію BakerTilly Ukraine", - наголошують у Центренерго.

ПАТ "Центренерго" закликає депутатів Верховної Ради України та членів Кабінету Міністрів України дати свою оцінку публічним заявам народного депутата Сергія Лещенка та "визнати їх такими, що шкодять репутації, інвестиційній привабливості та занижують ринкову вартість державного активу ПАТ "Центренерго".

Зараз ви читаєте новину «У Центренерго занепокоєні заявами нардепа Лещенка щодо умов приватизаційного конкурсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути