вівторок, 04 грудня 2007 16:49

У Британії автомобіль залетів в квартиру на 2-му поверсі (ФОТО)

У Британії автомобіль залетів в квартиру на 2-му поверсі (ФОТО)

У британському місті Петербург водій на автомобілі Volvo, пролетівши на машині по повітрю близько 30 метрів, пробив стіну квартири на другому поверсі житлового будинку. Як пише Daily Mail, 31-річний містер Гордон не впорався з управлінням на кільцевій розв"язці й вилетів на огорожу. Підстрибнувши на бордюрі, машина ударилася спочатку об газон, а потім, підскочивши ще раз, врізалася в стіну будинку на рівні другого поверху.

Водія машини відразу після аварії направили в госпіталь, проте врятувати його не вдалося. Його дев"ятирічний син вижив, отримавши множинні удари та порізи. Інших потерпілих в цій аварії, завдяки щасливому випадку, не було: 19-річна Лаура Стівенс, в чию кімнату влетіла машина, вийшла з неї за декілька секунд до аварії. Проте, за словами її матері, тепер Лаура боїться заходити в свою спальню - вона ще жодного разу не побувала в ній з моменту цієї події.

Як заявив один з пожежників, що займалися розбором завалу і "вийманням" машини з квартири, "нам вже доводилося працювати з автомобілями, що врізалися в будівлі, але ще жоден з них не долітав до другого поверху", повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «У Британії автомобіль залетів в квартиру на 2-му поверсі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути