вівторок, 12 лютого 2008 08:05

В американському місті Мемфіс учень відкрив вогонь у шкільному кафе

17-річний учень в понеділок вдень зчинив стрілянину в кафетерії однієї з шкіл Мемфіса, штат Теннесі, поранивши 19-річного хлопця, повідомляє AFP.

Як повідомили представники керівництва Mitchell High School, 19-річний учень не був випадковою жертвою - злочинець цілеспрямовано підійшов до нього, вистрілив із пістолета, після чого спокійно віддав зброю викладачеві, що знаходився поряд, сказавши: "От і все".

Постраждалий учень у тяжкому стані був доставлений в місцеву лікарню, злочинець, який не намагався втекти, затриманий поліцією.

На думку керівництва школи, подія в кафетерії стала результатом конфлікту, що виник між хлопцями за межами навчального закладу. Вчителі і однокласники характеризують і злочинця, і жертву як "тихих юнаків, що не бажали привертати до себе особливу увагу".

Подія 11 лютого в школі Мемфіса - далеко не єдиний за останній час випадок застосування зброї в американських навчальних закладах. Так, тиждень тому в іншій школі Мемфіса учень відкрив вогонь із пістолета на уроці алгебри під час суперечки зі своїми однокласниками про тексти реп-композицій. 8 лютого в штаті Луїзіана учениця однієї зі шкіл убила двох однокласниць, а 7 лютого в Огайо на очах в учнів колишній чоловік застрелив учительку й наклав на себе руки, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «В американському місті Мемфіс учень відкрив вогонь у шкільному кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути