вівторок, 25 січня 2011 17:19

В Ялті повибивали скло у дверях мерії та понівечіли автівку Партії регіонів

В Ялті повибивали скло у дверях мерії та понівечіли автівку Партії регіонів

Минулої ночі ялтинський виконком зазнав акту вандалізму. Близько 23.30 невідомі зловмисники розбили скло на вхідних дверях з боку площі Радянської.

"Крім цього дісталося і декільком залишеним на ніч у дворі виконкому легковим автомобілям", - розповів заступник міського голови Сергій Карнаух.

Одну, судячи з пошкоджень, явно довго били ногами, в іншої розбиті дзеркала. Ще кілька іномарок позбулося двірників, пише "КП в Україні".

Кому належали постраждалі транспортні засоби, Карнаух уточнити відмовився. Але з неофіційних джерел вдалося дізнатися, що один з транспортних засобів належить начальнику міськфінвідділу, господар іншої іномарки - нинішній працівник виконкому. Серед пошкоджених також мікроавтобус, що належить Партії регіонів з партійною символікою.

"Однак ніхто з власників машин заявою в міліцію не звертався", - запевнили в прес-службі Ялтинського міськуправління внутрішніх справ.

Про напад міліцію поінформував співробітник служби "1550", який цілодобово чергує в будівлі. Він зателефонував у міліцію, коли почув дзвін розбитих дверних стекол. Вікна з вартівні дивляться саме у двір виконкому, де і побили машини.

Зараз ви читаєте новину «В Ялті повибивали скло у дверях мерії та понівечіли автівку Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути