неділя, 22 липня 2007 15:08

Збитки від граду в Швейцарії перевищили $35 млн

Збиток від зливових дощів з градом, що обрушилися в кінці тижня на центральні райони Швейцарії, за попередніми оцінками страхових компаній перевищив 35 млн. доларів.

Ураганний фронт, що пройшов в четвер і п"ятницю з південного заходу на північний схід країни, наніс найбільшу утрату центральному району Оберланд і столичному кантону Берн.

Подтопилися і пошкодилися градом більше 8 тис. будинків. Через обвал, викликані зливами, в гірських районах було порушено рух на ряду автомобільних і залізничних магістралей. Більше 2 тис машин пошкоджено градом розміром з голубине яйце.

Страхові компанії вже назвали нинішній рік "чорним роком" через розгул стихії. Тільки у червні за збиток, нанесений зливами і повінню сільськогосподарським угіддям, переважно виноградникам, їх власникам були виплачені страховки у розмірі 20 млн доларів.

А всього за перші 6 місяців страховики виплатили по статті "відшкодування збитку від природних катаклізмів" більше $100 млн, що на третину більше, ніж за весь 2006 рік, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Збитки від граду в Швейцарії перевищили $35 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути