понеділок, 06 грудня 2010 10:46

Українська армія відзначає 19-ту річницю

Українська армія відзначає 19-ту річницю

Сьогодні, 6 грудня, відзначають День Збройних сил України. Президент України Віктор Янукович привітав військових з 19-ою річницею Збройних сил.

"Віддаю належне професіоналізму та відданості людей у погонах. Ви підтримуєте хороший рівень обороноздатності держави в умовах обмеженого фінансування та застарілого технічного забезпечення", - заявив Янукович.

"Вітаю всіх з 19-ою річницею Збройних Сил України! Нехай буде сильною наша армія, хай буде потужною безпека держави. Хай буде мир, спокій і добро в Україні!", - йдеться у вітальному повідомленні Януковича.

Нагадаємо, сьогодні Міністерство оборони України проведе святкові феєрверки у дев'яти містах з нагоди 19-річчя Збройних сил. Святкові феєрверки відбудуться у Києві, Одесі, Севастополі, Керчі, Вінниці, Львові, Житомирі, Рівному та Дніпропетровську.

День Збройних Сил України - національне військове професійне свято всіх військовослужбовців Збройних сил України, яке відзначається щорічно 6 грудня.

Дата для проведення Дня Збройних Сил України обрана невипадково, оскільки була приурочена до дня прийняття Закону України Про Збройні Сили України 6 грудня 1991 року.

Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Українська армія відзначає 19-ту річницю ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути