Основою кулінарної слави України, на думку її громадян, є борщ.
За результатами липневого дослідження, так вважають 88% українців, - пише Research & Branding Group.
Друге місце закріпилося за варениками (57%), а третє – за салом (28%). Замикають п'ятірку найупізнаваніших українських страв галушки (13%) та голубці (12%).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Очеретяний кіт", борщ та сон у наметах: українські гурти з'їхалися на берег Південного Бугу
Також українці згадували деруни (6%), пампушки з часником і холодець (4%).
Опитування проводили у період з 4 по 13 липня 2018 року. Опитано 1801 респондента віком від 18 років. Метод опитування — особисте формалізоване інтерв'ю (face - to - face). Максимальна похибка вибірки не перевищує +/-2,4%.
В Україні в третині регіонів можна приготувати борщ вартістю менш ніж 100 грн. Найменше грошей витратять жителі Львівщини — 96,6 грн.
Коментарі