Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2018 18:15

"Очеретяний кіт", борщ та сон у наметах: українські гурти з'їхалися на берег Південного Бугу
8

У селі Печера Тульчинського району Вінниччини стартувала творча зустріч, на яку зібралися музиканти, поети, митці, майстри, мандрівники.

Вінниччина: у селі Печера стартувала творча зустріч українських гуртів
Фото: фото надані Михайлом Пенедюком
Вінниччина: у селі Печера стартувала творча зустріч українських гуртів
Вінниччина: у селі Печера стартувала творча зустріч українських гуртів
Вінниччина: у селі Печера стартувала творча зустріч українських гуртів
Вінниччина: у селі Печера стартувала творча зустріч українських гуртів

Меломани уже з'їхалися на мальовничу галявину берега Південного Бугу з дивовижними порогами.

"Це не фестиваль. Навіть програми нема чіткої. Багато чого буде відбуватися експромтом. На гітар гратимемо без звуку, що не заважати місцевим жителям. Адже це буде до світанку. Такий собі джем. Створимо барабанне коло. Усі, хто хоче пограти на барабанах, можуть самотужки створити мелодію разом з іншими", - говорить Gazeta.ua співорганізатор Олексій Мошин.

Музична програма переважно складається з акустичних виступів колективів Лофофора Spellbound (Київ), Очеретяний кіт (Вінниця), Чайка-бенд (Київ), Roxy Band (Біла Церква), а також гурт Мелорі (Печера/Київ).

Вперше представлять свою творчість млиноманам гурти: Обжинки в Техасі (Тараща), Кальвадос (Київ), Gala-Leo (Київ), Peredmova (Киев\Печера), автор-виконавець Сергій Малега (Богуслав).

Творча зустріч проходитиме до 5 серпня. Житимуть учасники в наметах. Хто бажає, то ночуватиме на турбазі "Печера" чи в готелі або в місцевих жителів. На території буде діяти кухня та чайна, де готуватимуться смаковиті страви на вогнищі за помірними цінами.

"Пригощати будуть смачною юшкою, борщем, пловом, картоплею. Всі страви будуть готувати на вогні. Усі присутні матимуть змогу відвідати майстер-класи з народних ремесел. Піти на екскурсію та у музей", - говорить Олексій Мошин.

На серпневі вакації 3-5 серпня запрошують творчих, добрих, веселих, екосвідомих людей, які поважають себе та оточуючих. Небажані відвідувачі – неадекватні, некультурні люди, ті, хто засмічує природу і не може гідно поводити себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Данилко заговорив про президентство

Соліст гурту "O.Torvald " Женя Галич піде зі сцени на рік. Співак планує влаштувати творчу відпустку. До цього активно працював в шоу-бізнесі протягом 13 років.

Таке зізнання зробив сам співак на фестивалі " Atlas Weekend-2018".

Зараз ви читаєте новину «"Очеретяний кіт", борщ та сон у наметах: українські гурти з'їхалися на берег Південного Бугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути